11 Ocak 2017 Çarşamba


Kablo TV

Kablo TV, değişik transmisyon ortamlarından gelen analog ve/veya sayısal radyo, televizyon (TV) ve data sinyallerinin birleştirilip çoklanarak hem sayısal paketler halinde hem de analog sinyaller halinde, fiber ve/veya koaksiyel kablolar üzerinden abonelere, etkileşimli haberleşmeyi (interaktiviteyi) sağlayacak şekilde, iletilmesidir. Kablo TV şebekeleri, bant genişliği ve iki yönlü iletişime uygunluğu ile internet, veri ve interaktif hizmetlerin verilebileceği bir altyapıdır.

Kablo TV işletmeciliğinde abonelere geniş bantlı ve hızlı Internet erişimi, genişbant data aktarımı, sayısal ve/veya analog TV ve radyo yayını, multimedya ve Voip hizmetleri verilmektedir. Kablo TV, analog bir hizmet olması ve tüm abonelerimize verdiğimiz-tek yönlü sinyal gönderimi prensibiyle çalışması sebebiyle verilmesi engellenemeyen bir hizmetimizdir. Dolayısıyla tüm ilave hizmetlerimiz, Kablo TV hizmeti ile birlikte çalışabilmektedir.

Hizmete Ait Özellikler
Uygun fiyat üstün performans
Uydu üzerinden sağlanan yayınlarda olduğu gibi olumsuz hava şartlarından etkilenmemesi
Üstün ses ve görüntü kalitesi
Abonelere interaktif hizmetler sunması
Receiver kullanan hizmetlerin aksine tüm odalardan aynı anda farklı yayınların kullanılabilmesi
Uzman ekiplerle 7/24 bakım ve servis hizmeti

Teledünya 

Teledünya, Türkiye ve dünyadan analog ve dijital yayın yapan, beğeniyle izlenen  ve kategorilerine göre seçilmiş çok sayıda televizyon kanalını, yüksek çözünürlükte görüntü ve ses kalitesiyle de kendini kanıtlamış olan ekonomik fiyatla izleyebileceğiniz Türksat A.Ş. ye ait olan yayın platformudur. Teledünya platformunda, Temel Paket ve SinemaTV paketlerini tercih etme imkanınız vardır.Teledünya  platformundaki kanallar, ailenizle bir arada keyifle izleyebilmeniz için özel olarak seçildi. Bu platformda İngiltere, Fransa, Almanya, İspanya, Japonya, Kore, Rusya, Kazakistan vb. çoğu uluslararası kanalları izleyebileceksiniz.Teledünya’ yı Kablo TV şebekesine bağlayabileceğiniz Set-Top-Box veya Conax Modül ile izleyebilirsiniz.

Teledünya platformunda çanak antene ihtiyaç yoktur. Teledünya, Kablo TV alt yapısı üzerinden izlenebilir.

Teledünya’ da, yerli ve yabancı özenle seçilmiş kanalları, HD kalitesi ile izleyebilirsiniz. HD teknoloji, yüksek çözünürlüklü görüntü ve daha net ses demektir.

Teledünya’ da kanal listesi güncellendiğinde veya kanal frekansları değiştiğinde herhangi bir ayar yapmanız gerekmez. Set-Top-Box mevcut değişiklikleri  otomatik olarak günceller.

Teledünya‘ da beğeni ile dinlenen bir çok yerli ve yabancı Radyo kanalına da sahip olacaksınız.

Teledünya platformunda  kategorilerine göre sınıflandırılmış çok sayıda kanalı bir arada sunması, herhangi bir zamanda isteğiniz içerikte yayın izlemenizi sağlar.

Teledünya aboneleri hızlı ve kaliteli teknik servis hizmetinden yararlanabilir, kablo ve yedek parça gibi malzemelere ek ücret ödemezsiniz.

Teledünya alıcılarında  EPG (Elektronik programlama klavuz) özelliği mevcuttur. EPG özelliği sayesinde aboneler tüm kanalların yayın akış detaylarına ve yayın hakkında özet bilgiye ulaşabilmektedir.

Kablo TV altyapısının fiber optik kalitesiyle hizmet vermesi, Televiyon ve İnternet hizmetlerini kaliteli ve kesintisiz olarak kullanabilmenizi sağlar.


Set-Top-Box cihazları satış tarihi ile 24 Ay garanti kapsamındadır.

Teledünya hizmetinin adı kablo tv olarak değiştirilmiştir. Eski tip kablo tv hizmeti ise analog kablo tv olarak adlandırılmıştır. 





kablo tv müşteri hizmetleri,
kablo tv arıza,
kablo tv kanalları,
kablo tv iletişim,
kablo tv borç sorgulama,
kablo tv ödeme,
kablo tv nerede,

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder